Načini plaćanja

Bajsik online shop prihvata sljedeće načine plaćanja:

Kartično plaćanje

Prilikom obavljanja narudžbe, odaberite opciju plaćanja putem kartice. Nakon toga Vam se otvara prozor u koji unosite svoje podatke i slijedite dalje upute za plaćanje.

Plaćanje pouzećem

Ako ste odabrali plaćanje pouzećem, nakon zaprimljene narudžbe te potvrde iste, pošiljku ćemo uputiti na vašu kontakt adresu, a prilikom preuzimanja pošiljke od dostavljača, dužni ste platiti otkupninu u vrijednosti obavljene kupovine.

Virmansko plaćanje

Ukoliko ste odabrali plaćanje putem virmana, putem email-a ćete dobiti upute za popunjavanje uplatnice i izvršenje uplate. Po primitku uplate, narudžba će Vam biti poslana. Rok za prispjeće uplate nakon izvršene narudžbe iznosi 5 radnih dana. Nakon toga se smatra da ste odustali od kupovine, te se Vaša narudžba poništava.

Sve cijene na ovoj web stranici su izražene u konvertibilnim markama i uključuju porez na dodatnu vrijednost (PDV). Artikli ostaju u vlasništvu Bajsik d.o.o. sve dok uplata ne bude izvršena. 

Bajsik nastoji da obradi i pošalje narudžbu 3-5 radna dana nakon što ista bude potvrđena. 

Ukoliko dostava zakasni duže od 20 dana, kupac ima pravo da otkaže kupovinu. U tom slučaju, kupac je obavezan da kontaktira Bajsik centar za podršku korisnicima.