NOBO

NOBO RADIJATORI

nobo logo

O kompaniji NOBO

Nobø kompanija je lider u domenu električnog grijanja na međunarodnom tržištu već nekoliko decenija. Nobøovo veliko iskustvo u proizvodnji i razvoju vrhunskih proizvoda za grijanje dokazano je diljem svijeta.

Liderstvo je postigla inovacijama u polju sistema grijanja i kontrole. Nekoliko miliona proizvoda prodatih širom svijeta dokazuje da Nobo kompanija čvrsto vjeruje u pružanje vrhunskog kvaliteta i održivih rješenja.

Nobø Concept je kolekcija proizvoda za grijanje i tehnologije upravljanja grijanjem koja će uštedjeti energiju i učiniti vaš dan lakšim i ugodnijim. Uz jedinstvenu Nobø Hub kontrolu vašeg cijelog električnog sustava grijanja nadohvat ruke uz aplikaciju Nobø Energy Control jednostavnu za korištenje.

Nova generacija rješenja za grijanje

Nobo kompanija predstavlja potpuno novu generaciju grijača i sistema za kontrolu na nordijskom tržištu. Nova generacija sadrži tehnološku platformu koja postavlja nove standarde za budućnost električnog grijanja. Superiorna tehnologija termostata kombinuje stalni protok toplote sa energetskom efikasnošću.

Rezultat je savršeno grijanje i sniženi računi za električnu energiju. Zato mi pouzdano tvrdimo da Nobo pruža svjetski priznata nordijska rješenja za električno grijanje. Nobo brend je u vlasništu norveške kompanije Glen Dimpex Nordic – kompanije koja razvija, proizvodi i prodaje energetski efikasne proizvode i rješenja u domenu polja grijanja i komfora. Kompanija ima poslovnice u Norveškoj, Švedskoj, Finskoj i Danskoj i izvozi svoje proizvode u više od 25 zemalja sveta.

Grupa kompanija je u vlasništvu Glen Dimplex Group kompanije, najvećeg svjetskog proizvođača i distributera proizvoda za električno grijanje. Sjedište kompanije Glen Dimplex Nordic je u Štjurdalu, blizu Trondhajma, u centralnoj Norveškoj.